• Facebook

Federaţia Română de Sport Columbofil Calendarul Actiunilor Viitoare

 

                    Stimaţi Colegi,

 

          Ne regăsim astăzi într-un context favorabil al fenomenului sportiv columbofil din România, ne reîntâlnim şi privim spre o federaţie naţională care a adăpostit atâtea evenimente, mai mari sau mai mici, de la constituire şi până astăzi.

          Am continuat în acest an să parcurgem o etapă de tranziţie majoră şi pe această cale dorim să mulţumim tuturor celor implicaţi în actul de oficializare a ramurii de sport columbofil şi mai mult decât atât, a celor care, pentru prima dată în istoria columbofiliei române, au contribuit la constituirea Federatiei Romane de Sport Columbofil, recunoscuta oficial de autoritatile din Romania.

Un imperativ de continuitate se manifestă în mod firesc în rândurile membrilor noştri şi putem spune că devine esenţială capacitatea noastră de a înţelege că Federaţia Română de Sport Columbofil este un bun naţional cu care trebuie să ne mândrim, mai ales că suntem printre puţinele state europene unde sportul columbofil a fost recunoscut oficial de către autorităţile statale.

Calendarul acţiunilor viitoare ale F.R.S.C. va fi caracterizat de aceeaşi diplomaţie activă, vom fi deschişi oricărui parteneriat, vom revigora şi actualiza toate reuşitele obţinute până acum de federatia noastra.

Aşa cum ştiţi, orice bilanţ de etapă este urmat de stabilirea obiectivelor viitoare, în acest sens, cu prilejul noului mandat al Biroului Federal, vom prezenta şi evidenţia în scurt timp câteva direcţii specifice care ne vor ghida activitatea, vom realiza dezbateri pe aceste teme şi vom consolida atributul de legalitate şi transparenţă al federaţiei noastre.

 

Presedinte FRSC

Marian Stan        

 

Comentariile sunt închise.